JADUAL MAC 2013



No
DATE / TARIKH
DAY / HARI
MASA
CODE / KOD
TEAM NAME / NAMA PASUKAN
 
 
CODE / KOD
TEAM NAME / NAMA PASUKAN
 
PADANG
115
02/03/2013
SABTU
3.30 PM
SB1
ILMAR FC
 
 1
SB2
ARA UTAMA FC
0
PAYA JARAS HILIR
 
 
116
02/03/2013
SABTU
5.00 PM
PD5
ATAI FC
 
 
FA
 0
SC1
CRT TEAM
PAYA JARAS HILIR
 
 
117
02/03/2013
SABTU
3.30 PM
SA1
SRI INDAH A
 
 1
SA3
PJBB
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
118
02/03/2013
SABTU
5.00 PM
SB3
F3FC
 
 3
SB5
KBS PEMUDA SUBANG
2 
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
119
03/03/2013
AHAD
3.30 PM
SD1
BFC
 
 0
SD3
PAYA JARAS BARAT
 2
PAYA JARAS HILIR
 
 
120
03/03/2013
AHAD
5.00 PM
SA5
KM SG. BULOH
 
 
FA
 0
SA4
HYFAC
 1
PAYA JARAS HILIR
 
 
121
03/03/2013
AHAD
3.30 PM
PC4
GELAM FC
 
PC5
SINAR GEN. BARU FC
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
122
03/03/2013
AHAD
5.00 PM
SD2
RRI FC
 
SD4
KS ARA INDAH FC
4 
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
123
09/03/2013
SABTU
3.30 PM
SA3
PJBB
 
SA5
KM SG. BULOH
PAYA JARAS HILIR
 
 
124
09/03/2013
SABTU
5.00 PM
SA2
SUBANG CITY
 
SA4
HYFAC
1 
PAYA JARAS HILIR
 
 
125
09/03/2013
SABTU
3.30 PM
PD5
ATAI FC
 
PD2
SD CITY FC
TH 
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
126
09/03/2013
SABTU
5.00 PM
SB2
ARA UTAMA FC
 
SB4
M-PAYA FC
0 
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
127
10/03/2013
AHAD
3.30 PM
SC1
CRT TEAM
 
SC3
MERBAU SEMPAK FC
PAYA JARAS HILIR
 
 
128
10/03/2013
AHAD
5.00 PM
SD4
KS ARA INDAH FC
 
SD5
GAJAH PERDANA FC
0 
PAYA JARAS HILIR
 
 
129
10/03/2013
AHAD
5.00 PM
PC4
GELAM FC
 
PC1
KMST FC
4 
PAYA JARAS TENGAH ( PDG PASAR MALAM)
 
 
 
 
No
DATE / TARIKH
DAY / HARI
MASA
CODE / KOD
TEAM NAME / NAMA PASUKAN
 
 
CODE / KOD
TEAM NAME / NAMA PASUKAN
 
PADANG
130
16/03/2013
SABTU
3.30 PM
 
KG MASJID WARRIORS
2
SUKU AKHIR PERDANA
MATANG PAGAR FC
1
PAYA JARAS HILIR
131
16/03/2013
SABTU
5.00 PM
 
BAMBOO RIVER FC
2
SUKU AKHIR PERDANA
KMST FC
1
PAYA JARAS HILIR
132
16/03/2013
SABTU
5.00 PM
SA5
KM SG. BULOH
0
vs
SA2
SUBANG CITY
3
PAYA JARAS TENGAH (PDG PASAR MALAM)
133
17/03/2013
AHAD
3.30 PM
 
GELAM FC
1(P4)
SUKU AKHIR PERDANA
D'DAMAI CITY
1(P3)
PAYA JARAS HILIR
134
17/03/2013
AHAD
5.00 PM
 
ATAI FC
0(P5)
SUKU AKHIR PERDANA
KG FC
0(P4)
PAYA JARAS HILIR
135
23/03/2013
SABTU
3.30 PM
 
SUBANG CITY
0
SUKU AKHIR SUPER
RRI FC
1 
PAYA JARAS HILIR
136
23/03/2013
SABTU
5.00 PM
 
PJ HILIRAN
4 
SUKU AKHIR SUPER
ARA UTAMA FC
1 
PAYA JARAS HILIR
137
24/03/2013
AHAD
4.30 PM
 
CRT TEAM FC
FINAL FA
HYFAC FC
STADIUM MBPJ
138
30/03/2013
SABTU
3.30 PM
 
PAYA JARAS BARAT
0 
SUKU AKHIR SUPER
HYFAC FC
3 
PAYA JARAS HILIR
136
30/03/2013
SABTU
5.00 PM
 
KG MASJID WARRIORS
2 
SEPARUH AKHIR PERDANA
BAMBOO RIVER FC
0 
PAYA JARAS HILIR
139
06/04/2013
SABTU
3.30 PM
 
ILMAR FC
SUKU AKHIR SUPER
CRT TEAM FC
PAYA JARAS HILIR
137
06/04/2013
SABTU
5.00 PM
 
GELAM FC
SEPARUH AKHIR PERDANA
ATAI FC
PAYA JARAS HILIR
138
13/04/2013
SABTU
5.00 PM
 
RRI FC
SEPARUH AKHIR SUPER
ILMAR FC
PAYA JARAS HILIR
139
07/04/2013
AHAD
5.00 PM
 
PJ HILIRAN
SEPARUH AKHIR SUPER
HYFAC FC
0 
PAYA JARAS HILIR

57 comments:

  1. team ak da abes game dan da kalah..ak nk join team atai la..ade membe2 ak dlm team tu..bole x ak nk taw ak nk berhubung ngan team tu cmne?or ade membe2 atai dalam ni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko kate ada member kt dalam atai..kenapa tny dalam ni pulak..hahahaha
      tanya la member ko tu...ape da....

      Delete
    2. tu ler, ader member nak nanya org lain lak.
      apa ke bendor nyer nie.

      Delete
    3. Ko cite mcm dak darjah satu la der..citer pusing2...hahaha

      Delete
    4. hahahaha...mcm ni pny org pon ada

      Delete
    5. yg komen ni sebenarnye team atai laa nie. saje nk naik kn nama team dlm blog. trick budak skola rendah la derr

      Delete
    6. yg komen ats ni mangsa atai la..
      sbb tu die dengki ngn atai smpi sanggup
      buat andaian sndri...trick makcik kantin skolah la bro..
      hahahahahaha

      Delete
  2. Start bulan Mac pdg RRI x dpt pakai ke? Semua game kat pdg Paya Jaras je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. separuh akhir main dekat paya jaras hilir...
      suku akhir main dekar RRI...
      ape kejadahnya ni...barai dol

      Delete
    2. yer ker suku akhir main kat RRI.
      mana kau tahu nie.
      x nampak pun kat jadual.
      dah ader team ke suku akhir ker.
      kau biar betul. siapa yg layak.
      mana kau dpt info nie.
      atau kau main tembak jer.

      Delete
    3. org cite pasal FA..
      ko dah kalah FA dok diam2..
      hahahaha

      Delete
  3. Main je la..pdg mana pun..untung la dpt main dlm liga ni..tmpt lain jgn harap la,mana pun pdg itu hak peganjur..main je la tak yah la bnyk bunyi..nk pdg cantik main liga m la bro..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mintak maaf ats rungutan tu..
      sy just nk cadangkan aje...
      selagi padang menjadi masalah, permianan x boleh improve..
      ape pon sy suka liga subang..liga plg terbaik dlm selangor..
      cuma masalah kecil je berkenaan pdg..
      diharap pihak pengurusan membetulkan sedikit pdg pasar mlm tu..
      xrata tu memg xbleh kate apa la..malaysia ni standart la
      tp yg penting tu line pdg..sampaikan out & corner pon xtau dekat mana..
      baling out selalu terlebih line..itu boleh efectkan game..

      Delete
  4. kecewa dgn tindakan terkebelakang penganjur Liga Subang..pusingan awal boleh.main kat RRI tapi bila semi final bg main.kat.pdg.paya.jaras....mmg mengecewakan..kita nak penonton puas hati menonton game..alasan pdg RRI x boleh digunakan amat mengecewakan...Liga Subang semakin menjunam!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. padang paya jaras padang utama liga subang. kalau rasa team kau best sgt nk padang cantik pegi main liga lain. jgn main liga menjunam ni

      Delete
  5. Kejohanan ini adalah kejohanan liga subang. Paya jaras adalah padang utama dan bukan padang sampingan. RRI adalah padang tambahan bagi liga subang. Harap anda memahami situasi ini.

    ReplyDelete
  6. team atai ni knp tetiba meletop? xpernah dgr pon sblm ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. komen team sendiri. aptb hahahaha

      Delete
    2. xyah nk meletop sgt. final pon belom masok lagi. champion pon belom tentu. dh champion nnti bru lah boleh nk meletop bagai. tp baguslah semi final semua team melayu. confirm2 champion nnti team melayu jgk. sebelum ni harap pjfc je team melayu rampas piala FA dari team champion india. bagus semua.

      Delete
    3. Affan : saya dari team ATAI FC..saya xrasa budak team saya nk angkat bakul sendiri..saya kenal kawan2 saya..huhu..

      Delete
  7. atai dulunya Otai..hampir 10 pemain otai ada dlm atai Fc..nak tahu kehebatan Atai tgk Otai tahun lalu..hebat ke Otai?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini mst mangsa kalah ngn atai..hihihi..
      melayu mundur adalah melayu dengki...
      kalah try la nex seasson..
      xpayah bawak berita palsu..
      nampak sgt team tu pndai cakap je..

      Delete
    2. AFFAN : saya dari team ATAI FC..kami bukan team OTAI..Team Otai adalah senior2 kami..kami meneruskan perjuangan dorang dlm liga subang ni..hampir 80% adalah budak baru..harap maklum.

      Delete
    3. ini mst komen bdk otai dulu...nk kata team otai dlu bgs ke?
      bukan kalah semua game ke?
      sampai terkeluar liga

      Delete
  8. byk org ckp atai ni sebenar team otai...aku rasa cm x je sbb thn lepas aku ada gak join liga subang ni...setahu aku player2 otai ni byk yg vateran tp aku tgk team atai ni byk dak2 muda jer...

    ReplyDelete
  9. Ini semua POYO ~!!!

    ReplyDelete
  10. Manusia tak tahu berSYUKUR..Dah buat liga BANYAK pulak komplen..lepas ni kalo penganjur merajuk,dah xde baru korang RINDU LIGA SUBANG !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini semua rentetan team yg x layak kemana2...
      xlayak tu dah la...try lg next seasson...
      reff salah la..padang la..management la..

      Delete
    2. hahaha sokong2.. komen semua langsung tak membina..
      dengki je semua.. syukur jela..diri sendiri touch lintang pukang..
      bayar berapa kerat.. expect lebih2 pulak.. dapat bersukan sihatkan badan da ok la kan..
      macam bagus je.. yg komen2 negatif ni semua racun je.. ape nk jadi la..

      Delete
  11. Tggu la pilihan raya nti..bru korang thu cam ne..bn menag ok la.kalah jgn sebut Liga Subang hahahaha

    ReplyDelete
  12. atai ni tuka dari team otai..otai kan kamcing ngn management liga subang ni...so dpt la tiket utk masuk balik..lau team lain smpai kene gantung game bagai...atai dan otai anak emas dlm liga subang..memang la bole menang..ref pn belahkan downg jew..puihh!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. AFFAN : bro ATAI DAN OTAI lain2 bro..OTAI team senior kami..ATAI meneruskan perjuangan OTAI dalam liga subang..jgn la menyalak xtentu pasal..kalu betul kami tipu tunjuk bukti la..ckp je xgune bro..huhu..

      Delete
  13. apabila subang setia terkandas..
    inilah jdnya..try next seasson okey..
    jgn jd melayu mundur...
    dr mana dpt tiket masuk balik pon xtau..
    bila yg atai terkeluar?

    ReplyDelete
  14. aku cakap otai la dol..ko xreti bace ke..ke nk skola tadika balik..hahahah

    ReplyDelete
  15. ko tu yg x sekolah..kalo x silap ade sebut atai jgk..
    atai xde kena mengena dgn otai lgsg..
    dah kalah dok senyap2..try tahun depan..
    positif skit..mcm mana melayu nk maju..
    ada 10 org cm ko ni hbs lah kena pijak dgn cina..
    org lain pon klh jgk..xde memberontak mcm ko

    ReplyDelete
  16. dtg ler tgk game.atai vs crt sabtu ni..baru tahu ref berat sebelah ke tak...hrp2 team melayu paya jaras masuk final ler thn ni main kat stadium.mbpj.

    ReplyDelete
    Replies
    1. harapan tinggal harapan je lah nk main stadiumm.. thn ni main padang paya jaras je.. sekian terima kasih.. hehehehehehe

      Delete
  17. Bajet xde bro...betih xdo boss hahahqhq..save bajet skit..name pn liga kampung.

    ReplyDelete
  18. Takde liga disuruh buat liga..Dah buat liga kene kutuk kene sindir kene cerca kene sumpah seranah...Mcm ni la perangai sebenar orang MELAYU !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nmmmmmmmmmmmmm

      Delete
    2. melayu sama melayu gadoh ,cina gak kaya

      Delete
  19. harap penganjur liga subang ambil tindakan pada pasukan yang jual game ...
    jangan jadikan liga ini bebas.. dan melemahkan semangat pengundi2 muda
    harap maklum .........undang2 wajib di buktikan ....

    ReplyDelete
  20. Ada yg jual game ke???game mana tu??ce citer ce citer

    ReplyDelete
  21. hahahah...liga kampung pun ade jual game jgk??
    bayar sorang 10 inggit agaknye...
    boh dalam ang pow...hahahaha

    ReplyDelete
  22. team team yg kalah selalu macam nie lah.
    cuba tengok johor FC. kalau kalah jer , salahkan pengadil.
    kena 4- 0 nie!!!!! Apa lak yg nak disalahkan....padang kot.

    begitu juga lah liga subang nie...semua team sama jer..
    main x seberapa, ckp jer lebih.....

    bagai mana nak maju bolasepak di Malaysia nie....!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  23. dengar cite smua final liga subang season neh men kt paya jaras dan bukan stadium..betul ke?

    ReplyDelete
  24. Tk kan final main kt pdg paya jaras..ni bkn dlm liga..cukup la suku akhir sampai separuh akhir main kt pdg paya jaras..kalau nk buat knape tk buat dr awal musim..rasa tidak adil kalau musim2 yg lalu dibuat begitu grand di stadium tetapi tidak pd musim ini..to be fair la..liga subang adalah liga yg saya rasa berkualiti..dan mempunyai hubungan dgn persatuan bolasepak selangor so tk salah rasanya jikalau perlawanan akhir diadakan distadium..insyaALLAH Meriah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. YB Bushro kan ADUN Paya Jaras...biarlah dia nak pilih main kat padang paya jaras..xkan DUN Paya Jaras main kat Stadium Nasional Bukit Jalil kot !!!!!!!!!!!

      Delete
  25. Terima kasih yb..kerana mendengar rintihan kami sebagai rakyat..dpt juga akhirnya perlawanan akhir diadakan distadium..t.kasih tk terhingga..kami akan pastikan yb kekal di dun paya jaras insyaALLAH..DULU KINI SELAMANYA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap2 jnji dpt dikotakan...
      mari kita menyokong yb utk liga subang dimasa akn datang..
      supaya liga subang ni dipandang tggi di dlm selangor mahupun malaysia..
      jika yb menang..maka meriah la lg liga subang..insyallah...
      (walapun aku x layak ke suku akhir sekalipun)..hehe...

      Delete
  26. hidup yg bushro!!!!!!
    hidup umno.....

    ReplyDelete
  27. YEA YEA !!! Kg masjid worrior menang !! Dapat masuk FINAL !!! YEA !! YEA !!

    ReplyDelete
  28. Adalah dimaklumkan bahawa Perlawanan Akhir bagi Liga Perdana diantara Kg Masjid Warrior FC melawan Gelam FC dan Perlawanan Akhir Liga Super diantara PJ Hiliran FC melawan RRI FC akan diadakan selepas Pilihanraya Ke-13. Tarikh perlawanan tersebut akan dimaklumkan oleh YB Dato Ir. Muhammad Bushro Bin Mat Johor selepas Pilihanraya tamat. Harap Maklum.

    ReplyDelete
  29. AJK PERTANDINGANMay 9, 2013 at 10:40 AM

    KEPADA SEMUA PASUKAN YANG BERTANDING DI PERINGKAT AKHIR,

    AJK LIGA SUBANG TELAH BERMUSYUARAT DAN TELAH MENETAPKAN BAHAWA PERLAWANAN AKHIR AKAN BERMAIN SELAMA 35 MINIT SAHAJA DAN SEKIRA PERLAWANAN ITU BERKESUDAHAN DENGAN KEPUTUSAN SERI, MAKA PENENTUAN AKAN DIJALANKAN DENGAN SEPAKAN PENALTI. TIADA TAMBAHAN MASA AKAN DIBERI. KEPUTUSAN INI UTK KEDUA-DUA PERLAWANAN AKHIR IAITU SUPER DAN PERDANA.

    SEKIAN HARAP MAKLUM.

    ReplyDelete
  30. AJK PERTANDINGANMay 13, 2013 at 4:32 PM

    ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA PERLAWANAN AKHIR LIGA SUBANG 2013 YANG AKAN BERJALAN PADA 19HB MEI 2013 AKAN DIADAKAN DI STADIUM MBBJ PETALING JAYA. JADUAL PERLAWANAN TETAP SAMA TIADA PERUBAHAN.

    TERIMA KASIH YANG TAK TERHINGGA HARUS DIBERI OLEH SEMUA PASUKAN DIATAS PERTUKARAN VANUE PERLAWANAN INI.

    SEKIAN HARAP MAKLUM

    ReplyDelete

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.