CARTA LIGA

CARTA LIGA SUPER SUBANG MUSIM KEEMPAT 2013
SEHINGGA 10HB MARCH 2013
 
SUPER KUMPULAN A
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
SUBANG CITY FC
4
4
0
0
11
3
8
12
2.
HYFAC FC
4
3
0
1
5
1
4
9
3.
KM Sungai Buloh FC
3
1
1
1
2
2
0
4
4.
PJBB FC
4
1
1
2
5
6
-1
4
5.
Sri Indah A
4
0
0
4
1
8
-7
0
Pasukan KM Sungai Buloh  tidak hadir maka JKPT Liga Subang memutuskan Subang City diberi kemenangan 3-0
SUPER KUMPULAN B
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
ILMAR FC
4
4
0
0
9
2
7
12
2.
ARA UTAMA
4
2
0
2
6
4
  2
  6
3.
F3FC
4
2
0
2
8
7
1
6
4.
M-Paya FC
4
1
0
3
5
8
-3
3
5.
KBS Pemuda Subang
4
1
0
3
5
12
-7
3
Pasukan KBS Pemuda Subang tidak hadir maka JKPT Liga Subang memutuskan ILMAR FC diberi kemenangan 3-0
SUPER KUMPULAN C
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
PJ HILIRAN FC
4
3
1
0
5
1
4
10
2.
CRT TEAM FC
4
2
0
2
5
2
3
6
3.
Putra Industri FC
4
2
0
2
4
6
-2
6
4.
Puncak Ara FC
4
1
1
2
2
4
-2
4
5.
Merbau Sempak FC
4
1
0
3
4
7
-3
3
SUPER KUMPULAN D
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
PAYA JARAS BARAT FC
4
3
0
1
8
4
4
9
2.
RRI FC
4
3
0
1
9
7
2
9
3.
KS Ara Indah FC
4
2
1
1
11
7
5
6
4.
Gajah Perdana FC
4
1
0
3
3
8
-5
3
5.
BFC
4
0
1
3
3
8
-5
1
 
 
CARTA LIGA PERDANA SUBANG MUSIM KEEMPAT  2012
SEHINGGA 10HB MARCH 2013
PERDANA KUMPULAN A
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
KG MASJID WARRIOR
4
2
2
0
4
2
2
8
2.
KG FC
4
2
1
1
6
3
3
7
3.
ZAAR FC
4
2
0
2
6
5
1
6
4.
Taman Impian Indah
4
1
2
1
4
3
1
5
5.
Unice Ara FC
4
0
1
3
1
8
-7
1
Pasukan Unice Ara FC hadir dgn kurang pemain maka JKPT Liga Subang memutuskan KG FC diberi kemenangan 3-0
PERDANA KUMPULAN B
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
BAMBOO RIVER FC
4
4
0
0
9
1
8
12
2.
D’DAMAI FC
4
2
1
1
15
4
11
7
3.
Subang Nova FC
4
2
1
1
14
4
10
7
4.
New FC
4
1
0
3
3
11
-8
3
5.
Team BBSB
4
0
0
4
0
21
-21
0
PERDANA KUMPULAN C
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
GELAM FC
4
3
0
1
8
4
4
9
2.
KMST FC
4
2
1
1
9
5
4
7
3.
Sinar Generasi Baru FC
4
2
1
1
7
3
4
7
4.
PBSB Sri Indah
4
1
0
3
1
9
-8
3
5.
Padang Kota FC
4
0
2
2
2
6
-4
2
PERDANA KUMPULAN D
 
NO
PASUKAN
P
M
S
K
J
K
P
M
1.
ATAI FC
4
2
2
0
6
1
  5
8
2.
MATANG PAGAR FC
4
2
1
1
4
2
  2
7
3.
Subang Setia Senior
4
2
1
1
6
5
1
7
4.
SD City
4
1
1
2
2
5
-3
4
5.
4B Paya Jaras FC
4
0
1
3
1
6
-5
1
Pasukan SD City tidak hadir maka JKPT Liga Subang memutuskan ATAI FC diberi kemenangan 3-0
 




85 comments:

  1. sila ambik perhatian pegawai dan ajk2 liga subang...
    d'damai ni adakah pengundi subang..
    sy tgk player ni kebanyakkan semo org luar..
    klu btl dh tkr alamat sila kemukakan bukti..
    kami ni x bapa puas hati dgn sikap pegawai liga subang..
    kami ni cuma mahu keadilan aje...
    peraturn dh tulis cuma da yg x mau ikut..
    SILA AMIK BERAT TENTANG MAKLUMAT NI...

    ReplyDelete
    Replies
    1. D'DAMAI AHAD NI AKAN KALAH DAN TAK LAYAK KE SEPARUH AKHIR KESIANNYE D'DAMAI FC
      KAMI 3 D'DAMAI FC 0 KAHKAHKAHKAHKAH...................

      Delete
  2. untuk masalah orang luar bermain didalam liga subang ni masih ada lagi ke???apakah langkah-langkah yang diambil oleh jawatankuasa untuk memerangi masalah ini...

    ReplyDelete
  3. apa beza pemain luar dan padang pasar malam yang teruk?

    saya rasa betulkan padang dulu, baru betulkan pemain luar...
    padang pasar malam tu, dengan xde LINE-nye.. dengan lekuk-lekuknye...
    adehhhh

    ReplyDelete
  4. name pn liga subang bro...da 3 ke 4 musim da liga ni berjalan...lau nk pdg cantik,men liga fas bro...pdg sgt tiptop...minx pihak pengurusan meneliti org lua yg bermain dlm parlimen subang ni

    ReplyDelete
  5. Liga M pun ada pemain import, xkan Liga Subang xleh..? pandai-pandai jaga periuk nasi sendiri la... xpyh byk bunyi...

    ReplyDelete
  6. johor darul takzimJanuary 31, 2013 at 9:56 AM

    org luar main ni sejak awal liga start lg...ramai member2 aku main...ada setengahnya di bayar @ dpt imbuhan lain..pasal tu dia org leh dtg main...bg aku org luar ke dlm ker sama je...kalau kita bagus main, x yah risau pasai org luar...

    ReplyDelete
  7. aku sokong orang atas ni, aku bleh jamin daripada 41 team tu, 20 team ada pemain luar.. klu xde pemain luar, Liga Subang mesti xmeriah punye... nak semua pemain under Parlimen Subang tu boleh je wat, satu je aku mintak, Aku nak 41 team tu ada PADANG SENDIRI. Buat la kalau boleh? team aku sendiri xde padang... main pun utk meriahkan Liga Subang je...

    ReplyDelete
  8. johor darul takzimFebruary 1, 2013 at 9:54 PM

    btl2...kita nak meriahkan liga jer..kalau hrp under parlimen, x boleh dpt punya...ada bebudak luar pun bgs jugak.....sebab kebanyakkan baik2...leh saing..cuma hrp tahun ni xder la team samseng @ gaduh2...sebab kalu mcm aku dah x leh lyn dah main ganas2..kuda tua la katakan....parlimen subang ni xder team cina ke penganjur?

    ReplyDelete
  9. mohon pihak meneliti semula niat asal kejohanan ini dianjurkan...itu jer...betul ke ramai orang luar yg main utk pasukan didalam liga subang ni....ADA BUKTI KER????paling penting bukan sekadar mantap kn pasukan untuk bermain...malah mantapkan mental pemain dan pengurusan..jgn datang lambat...jgn cepat sgt nak melenting...kne sikit nk gadoh...come on la dah masok musim ke-4 da ni(kalau xsilap la)...lg 1 pihak penganjur...teliti la kalau nk bg men kt padang pasar mlm tu biar lah memuaskan sikit...biar lah ADA GARISAN..pengadil tu dtg ON TIME...ni pengadil dtg lmbt,team pulak kne cut mase bermain..come on la..tq

    ReplyDelete
  10. Salam semua pasukan liga subang.anda semua adalah yg terbaik liga subang




    Salam semua .pasukan liga subang .anda adalah yg terbaik.




    ReplyDelete
  11. Sahabat semua,isu pemain luar ke tidak bukan masalah besar. Apa yang penting adalah semangat kesukanan dan ingin memajukan sukan bola sepak kita. Padang memang memainkan peranan yg penting tapi apakan daya ini la negara kita,tidak mampu menyediakan padang yang berkualiti utk rakyat. Tp semalam sy ada terbaca paper BH bahawa akan ada peruntukan untuk membina padang tiruan dlm RMK 10. Lebih baik kita pikirkan bagaimana hendak majukan kelab masing-masing supaya lebih meriah dan sengit liga ini. Baru gempak!

    ReplyDelete
  12. Hahaha pasal padang pasar malam tu rasanya padang tu bawah management MBSA... maybe MBSA takder duit nak maintain padang... hahaha kerajaan negeri tak pandai nak jana duit

    ReplyDelete
  13. Carta kumpulan super B tak betul....minta tolong betulkan

    ReplyDelete
  14. Kump B. Si CRT tu bukn da 3kali game ke?
    Merbau, pj hilirn dgn puncak ara pon dorg kalah jgak...kn,kn,,kn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. PJ Hiliran kalah di piala FA. dlm Liga Super belum kalah lagi.
      same dgn CRT 3 game termasuk Piala FA. Dalam Liga CRT baru 2 game.

      Delete
    2. crt dah kalah 2 kali..mcm takde harapan je

      Delete
    3. Oo..tp.2kali crt da klah la kn..

      Delete
    4. CRT layak ke suku akhir. harap maklum

      Delete
  15. Hahahahahaha.crt bkn kump B.crt kump C hahaha mu ni.sedap demo je kn hahaha.

    ReplyDelete
  16. yg mana satu kumpulan dgn bbsb memg sedap cari gol...untung la..

    ReplyDelete
  17. team 4b pj...team yg mempunyai semangat kesukanan yg tggi..walaupon klh 3 kali n seri sekali mereka tetp berjuang smpi wisel penamat...mereka x main kasar walaupon dh ketinggalan..diharap team lain pon dpt bt bnda yg sama..semangat pasukan yg tggi..kekalkan disiplin anda n menang next season

    ReplyDelete
  18. org byk bunyi ni mesti dr team loser....main je la....

    ReplyDelete
  19. sri indah A boleh turun perdana season depan...hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sri indah GAH di perdana
      tp REBAH di super...hihihi

      Delete
  20. Poyo lebih mmg la hahahaha....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sorang mamat tggi2 dlm team tu poyo..
      masa lawan ngn team kitorang dia kena kad merah..
      padan mukooo..konon hebat
      org main bola ko nk gaduh sgt..

      Delete
  21. Saper tu...budak mne tu.team mne lak tu hahahaha

    ReplyDelete
  22. team sri indah A..tahun depan main perdana balik la jawapnye..
    tula..org main bola korg nk gaduh..padannnn

    ReplyDelete
  23. team mana yg impi kata nk main kat Pelita Jaya?? huahuahua

    ReplyDelete
  24. Dgr2 dlu.team subang nova tak main liga subang ni. Bdk2 team tu ckp.ni liga kampung..team tu hanya main liga shah alam je. Tp.skang..nk layak ke pusingan kedua pn payah.. Rupenye team2 dlm liga ni lbh hebat dr team2 yg main kt liga shah alam tu.. syabas team2 dlm liga subg.(perdana kump 'b'). Korg da keluarkn team yg poyo n belagak bagus(subg nova). Hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pada anonymous yg post pda feb 25 2013 jam 7.16 pm.apa yg ko bngga sngt ktorrg kuar.msti ko jeles sbab team ko x leh mnang ngan subang nova..ko kta team liga subang lgi power,otak kat lutut ke hapa.ke xde otak.der,wlaupun team liga s.alam x hbat,skurangnya pdang ok.ref ok.rule pun ok.korang mcm hampeh.ref gila mna ko kutip.jadual match tkar2,ko ambl jadual klas masak bini ko ke?.pdang dh mcam hapa,bnyak lubang,sblum main bola korang main guli ke hapa?..

      Delete
    2. padang lubang2 reff bangang2 pon boleh menang. bayangkanlah team2 liga subang ni dpt padang cantik reff cerdik. mmg mcm barcelona la team liga subang main. hahaha. gurau2 je bro jgn panas ok. hihihihihihi

      Delete
    3. Muhammad Thaqif SNFCFebruary 27, 2013 at 11:30 AM

      ****Dgr2 dlu.team subang nova tak main liga subang ni. Bdk2 team tu ckp.ni liga kampung..team tu hanya main liga shah alam je. Tp.skang..nk layak ke pusingan kedua pn payah.. Rupenye team2 dlm liga ni lbh hebat dr team2 yg main kt liga shah alam tu.. syabas team2 dlm liga subg.(perdana kump 'b'). Korg da keluarkn team yg poyo n belagak bagus(subg nova). Hahahahahahaha******

      -- knpe?ade masalah ke kalau kami main liga shah alam.. utk liga subang ni bukan rezeki kami nak layak.boleh je layak..kalau nak test power bleh frenly jom..

      --liga subang memang kurang standard kalau nk dibandingkan dengan liga shah alam..tp still kami main kerana kami tidak memilih liga..kalau kami memilih liga, dah lama kami xjoin liga subang..ada faham..ayat kamu yg menabur fitnah cakap kami xnak main liga subang baik kamu jilat balik ya..dan saya nak tahu sebab apa kamu tidak puas hati?

      p/s : saya rasa team SNFC tidak pernah berdendam dgn mana2 team...dan saya tidak pernah terlintas pon nak bergaduh apabila memasuki liga subang ini.just untuk main bola saja untuk megisi masa lapang pada hari minggu..dan saya yakin kawan saya pon sama..kalau ade tak puih hati xpela..mungkin sebab team kami sudah cukup power yang buat anda rasa tergugat..mungkin la...sebab kalau nak diikutkan team kami memang boleh main.. betol tak??

      Delete
    4. sy setuju..
      pd org yg x berpuas ati dgn mana2 team..
      tolong la tampil ke depan n ckp sndri..
      atau adakan friendly yg sihat..
      kan bgs tu..jgn gunakan kuasa utk berckp..

      Delete
    5. Muhammad Thaqif SNFC pon same jela.. jgn layan la komen2 ni.. bia jela org yg mengata.. lama2 diam la dia.. kalau dah salah last2 nnti salah jgk.. kalau org bagus dia tak ckp heboh kt org dia bagus.. org mengata sikit dah melatah tak puas hati.. kalau layan sampai bila pon ta habis punya.. semua sama jela.. tak payah la ckp liga subang ke liga shah alam ke.. baru main liga kecik dah mendada semua takmo kalah.. kalau bagus korang dah takde menyibuk melalak kt cni.. dah main liga super malaysia.. busuk2 pon perdana.. aptb :P

      Delete
  25. Ala stakat 12 lwn 11 bleh la...liga shah alam ref lg profesional la....

    ReplyDelete
  26. Mu gi arrr main liga shah alam tu. yg mu nk memekak dlm nlog ni naper...mengelabahhhh la aduhhhh.klau bagus xpe gak.bajet2 je.aku te mu bru mu thu...hahahahahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xyah sruh pun,ktorg mmg dh nk pegi..mu xnk join skali ke? Bleh jdi tkang kutip bola.n der,gua x memekak pun.gua tulis je..ada beza tu.lain lah x g skolah.x reti beza..bye2..

      Delete
    2. Muhammad Thaqif SNFCFebruary 27, 2013 at 11:29 AM

      ****Dgr2 dlu.team subang nova tak main liga subang ni. Bdk2 team tu ckp.ni liga kampung..team tu hanya main liga shah alam je. Tp.skang..nk layak ke pusingan kedua pn payah.. Rupenye team2 dlm liga ni lbh hebat dr team2 yg main kt liga shah alam tu.. syabas team2 dlm liga subg.(perdana kump 'b'). Korg da keluarkn team yg poyo n belagak bagus(subg nova). Hahahahahahaha******

      -- knpe?ade masalah ke kalau kami main liga shah alam.. utk liga subang ni bukan rezeki kami nak layak.boleh je layak..kalau nak test power bleh frenly jom..

      --liga subang memang kurang standard kalau nk dibandingkan dengan liga shah alam..tp still kami main kerana kami tidak memilih liga..kalau kami memilih liga, dah lama kami xjoin liga subang..ada faham..ayat kamu yg menabur fitnah cakap kami xnak main liga subang baik kamu jilat balik ya..dan saya nak tahu sebab apa kamu tidak puas hati?

      p/s : saya rasa team SNFC tidak pernah berdendam dgn mana2 team...dan saya tidak pernah terlintas pon nak bergaduh apabila memasuki liga subang ini.just untuk main bola saja untuk megisi masa lapang pada hari minggu..dan saya yakin kawan saya pon sama..kalau ade tak puih hati xpela..mungkin sebab team kami sudah cukup power yang buat anda rasa tergugat..mungkin la...sebab kalau nak diikutkan team kami memang boleh main.. betol tak??

      Delete
  27. Poyo je mamat kat atas ni....bajet2 je..EGO2.biar kn die...org cam ni jgn dilayannnNnnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah pada pasukan yg berjaya ke pusingan seterusnya,SNFC tersingkir sbb ramai player yg injured,utk makluman semua pemain utk liga subang ni cuma persediaan kami utk liga shah alam sebenarnya,dan medan ujian bg beberapa pemain baru,jd ikuti perkembangan kmi mgu dpn d liga shah alam,

      Delete
    2. Owh kira pemanas badan je la ea..okok :)

      Delete
    3. adoi derr, kalau kalah xyh lah ng heboh bg tau sbb player injured, medan ujian lah, medan perang lah, diam jela jgn dilayan komen2 racun bodoh xde otak dlm blog ni, kalau dilayan same je lah awk dgn dia org ni semua.. anyway Good luck SNFC di liga shah alam nnti ok :)

      Delete
  28. Btol ref berat sblh.urusetia pn sma gak.mcm hampeh.tkar la nma liga.ltak nma liga paya jaras.urusetia kcoh.dgn p'yokong pn nk gado.

    ReplyDelete
  29. kalo korg still mcm ni...
    melayu xkn kemana la jawapnye...

    ReplyDelete
  30. Bukan menghina at cerca,buat SNFC biarkan mereka dgn labunya...target shah alam kita teruskan.buat mamat yg menyalak " lu nak friendly ke bai" kalau nak boleh kita side bet.ada telur x? Tapi kita main stadium la.baru x byk lu x menyalak lagi kalau kalah.lu x ya mimpi pakai reff bodoh tu la.takat liga ketua cawangan bukit 10 apalah sangat.kalau xde ketua cawangan gua tu lu x main pun dlm liga. Apa2 pun gua nasihat guna la reff yg ada otak.tau rules extra time camne? Bagi team players gua u are the best. SNFC biarkan anjing tu menyalak.telur dia ada uluran tu. - AZMI HAMZAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. azmi hamzah memang suka berjudi ke? haram tu..

      Delete
  31. baru steady anak muda komen siap letak nama (Muhammadthaqif SNFC) lagi....cool...steady bro

    ReplyDelete
  32. kawan2..jom main bola..
    xnk gaduh2..fifi xsuka

    ReplyDelete
  33. plishhh..,jangan la guna padang pasar malam.,sakit kaki titew tau

    ReplyDelete
  34. ala...kaki kitew pon akit ugak..
    tp kitew x kisah..
    sbb team kitew selalu kalah..
    hihi

    ReplyDelete
  35. Urusetia arip.jgn nk tnjuk belang ko la.ko samseng sgt ke..poyo lbey ko ni.kalo nk ckp tgk keadaan dlu le.Pahamm.!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nape dgn ko? tak der telor ker yg nak ckp kat blog nie.
      dia poyo ker kau yg poyo. ini blog bukan nak tunjuk samseng.
      kau jumpa dia ler kalau kau ader telor.

      Delete
  36. yer ler siapa Otai Paya Jaras nie.
    dah lah Team Otai tersingkir dari kejohanan nie nak komen yang tak elok lak.
    Otai Mana ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini Otai X der telor?

      Delete
    2. Telor ada tp sebelah je..

      Delete
    3. ader sebelah pun seteggah masak.

      Delete
    4. org yg komen ni xde kna mengane ngn team Atai k..
      kitorg xde bantahan lgsg dgn reff...
      menang kalah adat perlawanan..
      so, org yg tambah2 cerita ni selalunya adalah musuh atai..
      dah kalah tu kalah je bro..
      kitorang pon kalah jgk..terima je

      Delete
  37. aku nk sgt ad kn frendly ngn SNFC ni..lau xde bdk2 korg bekokok..xde la org bnci sgt ngn team ko ni..mslh nye ad d kalangan bdk2 korg ni..bajet2 baek je an..mcm bdk2 korg maen liga (M) je..ckp maen kt liga shah alam bantai team laen smpi 11-o..ad yg ckp 9-0..liga shah alam blh la ko bantai org cm 2 kn..tp ble maen kt liga subang..second round pn xlpas..hahahahahahaha...poyo jela..liga kg pn xlpas..ad ati nk ajak bdk2 liga subang frendly bet duit..smpn la duit 2 wt tambang minyak tok liga shah alam nnt k..hahahahahaha..puuuuuuiiiiiiiihhhhhh

    ReplyDelete
  38. Otai mkn petai la hahaha

    ReplyDelete
  39. Hidup Kg Masjid Warrior !! Sedia bertempur di Sukuk Akhir :-) yea yea..

    ReplyDelete
  40. alamak poyo giler azmi hamzah..mcm team lu baek je an..lau lu xnk reff2 liga subang ni wt game lu..next season team lu maen..lu sewa la reff dri liga (M) wt game lu..lau lu ase team lu ni baek sgt..puiiiiiiiihh

    ReplyDelete
  41. Gaduh terus.. Apa nk jd..bgaduh sesama sendiri.. Klu dgr dek cina n india sonyum je diaorg.... Buang yg keruh ambil yg jernih.. Ptarungan sbnar hampir tiba. Pilihanraye nanti barula asah suara2 n semangat keberanian anda.. Hidup melayu.. Hidup umno

    ReplyDelete
  42. kepada yg x layak tu...xpayah la berputus asa dan salahkan pelbagai pihak..
    adakan friendly dgn team lain atau training ke...
    teruskan lagi stamina anda...ini baru maju sukan bola sepak liga subang..
    insyallah liga subang 2014 akn bertambah meriah lg..

    ReplyDelete
  43. SNFC dak2 die sume mental pecah la wei...klu kalah,senyap je, dok diam2..xde org nk ggu..ini kalah pon bekokok gak lgi..hadoi. ajak frenly la bagai.. mcm x matured je aku tgk dak2 ni...hahaha.. (ade org mulot beckp, otak pakai der, si dak2 SNFC ni mulot beckp, otak tinggal kat mane laaa aku pon x tau..g cri balek otak2 korg tu.hish) org klu team tu baek,org xbenci der...ok SNFC.ckp terima kasih kat abg.terima kasih abg

    ReplyDelete
  44. Liga perdana kump D..mcm ada konspirasi ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ade ke?sbb sd city x dtg ek?
      itu tny dorg..dorg still layak kalo menang..
      mcm mane pon subang setia ttp x layak..hehe
      kenapa dorg x dtg pon xtau..dorg perlu meng 1 gol je pon..

      Delete
  45. Hidup kg masjid worrior !!! bertempur di separuh akhir lak =) yeah !!!

    ReplyDelete
  46. Poyo la subg nova.. Friendly pn kne bantai 5-1..sory la.bek ke team cmtu

    ReplyDelete
  47. jgn cmni...
    kesian subang nova..
    main elok2 la kwn..
    xmau gaduh2

    ReplyDelete
  48. YEA YEA !!! Kg masjid worrior menang !! Dapat masuk FINAL !!! YEA !! YEA !!

    ReplyDelete
  49. PJH pn masuk gak final hahahaha...itu mkn die......

    ReplyDelete
  50. PAKAI BOYAN NGAN KEMBOJA LEH LA TEAM PAYA JARAS NI

    ReplyDelete
  51. Ate 1 MALAYSIA kene ler huhuhu..janji menang..BOYAN.saper boyan.kemboja ade ler hahahaha.xkisah la bro janji semangat kesukanan tu ade pd diri masing2.kan2.

    ReplyDelete
  52. ???????????????????????????????????????????????????

    ReplyDelete
  53. Maju la sukan untuk NEGARA........

    ReplyDelete
  54. Evra tu main liga EPL bleh je asal die xnk main liga PERACIS.HAHAHAHAHAH.ini kn pula liga subang..aduhhhhh.

    ReplyDelete
  55. ada lg ke liga ni tahun depan?huhuhuh

    ReplyDelete

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.