Sunday, March 17, 2013

SEPARUH AKHIR PERDANA LIGA SUBANG

Hari ini 17 March 2013 telah diketahui empat pasukan yang telah layak keperingkat separuh akhir Perdana Liga Subang. Tarikh dan waktu perlawanan separuh akhir Perdana akan di keluarkan dalam masa terdekat ini.

KG MASJID WARRIORS FC <menentang> BAMBOO RIVER FC
GELAM FC <menetang> ATAI FC

Pada suku akhir Perdana 16 March 2013, KG MASJID WARRIORS FC telah menewaskan MATANG PAGAR FC [2-1] untuk mara keperingkat separuh akhir. Manakala BAMBOO RIVER FC menewaskan KMST FC [2-1] untuk melayakkan keperingkat separuh akhir Perdana bagi musim keempat ini.

Pada suku akhir Perdana 17 March 2013, GELAM FC telah berkedudukan seri dengan D'DAMAI CITY [1(P4)-1(P3)] berkesudahan dengan sepakkan percuma untuk mara keperingkat separuh akhir. Manakala ATAI FC juga telah berkedudukan seri dengan  KG FC [0(P5)-0(P4)] berkesudahan dengan sepakkan percuma untuk melayakkan keperingkat separuh akhir Perdana bagi musim keempat ini.

No comments:

Post a Comment

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.