Saturday, March 30, 2013

PERSEDIAAN

28 MAC 2013. Sebelum perlawanan suku akhir super, pasukan Paya Jaras Barat (PJB) telah mendapat suntikan semangat dari Pengurus Pasukan dan Penaja pasukan PJB. Pelawana ini amat penting bagi pasukan PJB.


Pengurus pasukan PJB memberi kata-kata semangat pada permain, agar permain memenuhi peraturan perlawanan pada 30 Mac ini. Pengurus pasukan PJB juga menasihatkan pemain agar tidak mengikut emosi semasa bermain. Begitu juga penaja PJB menasihatkan agar pemain hendaklah bermain dengan semangat kesukanan yang tinggi.

PJB akan menentang HYFAC yang telah menjuarai Piala FA musim ini pada hari sabtu 30 Mac di Padang Awam Paya Jaras hilir jam 3.30 petang. Sudah semestinya PJB akan memberi saingan yang sihat pada pihak lawan.

No comments:

Post a Comment

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.