Sunday, March 3, 2013

PERLAWANAN PERTAMA SEPARUH AKHIR PIALA FA

02 MARCH 2013. Perlawanan pertama Separuh Akhir Piala FA hari ini telah di jalankan pada jam 5.00 petang tadi, bertempat di Padang Awam Paya Jaras Hilir. Perlawanan ini antara ATAI FC menentang CRT TEAM FC.


Cuaca petang ini amat baik sekali. Pada separuh masa pertama kubu pertahanan ATAI FC telah bertubi-tubi diserang oleh CRT, sehingga disaat-saat terakhir separuh masa pertama. Kubu pertahanan ATAI akhirnya tewas dengan jaringan gol pertama CRT separuh masa Pertama.


Dalam separuh masa kedua ATAI cuba mempertahankan serangan dari pihak lawan namun pihak lawan terus mengasak gawang gol ATAI. Dimana ATAI tewas lagi untuk mempertahankan serangan dari CRT, akhirnya gawang gol ATAI bolos lagi dengan dua jaringan. Satu-satunya pasukan dari Liga Perdana yang telah layak ke peringkat separuh akhir Piala FA ini telah tewas 0-3 dengan CRT TEAM.

No comments:

Post a Comment

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.