Sunday, February 3, 2013

SUKU AKHIR PIALA FA 2


03 FEBUARI 2013. dua perlawanan suku akhir hari ini amat meriah sekali dengan bunyi-bunyian dari penyokong, walau pun keadaan padang yang kurang memuaskan namun semangat pada pasukan-pasukan yang bermain hari ini cukup kental dan bersemangat.

Padang bukan pengukur sesebuah pasukan itu untuk berjaya, yang penting semangat pertandingan itu tersemat di dalam setiap diri pemain-pemain sendiri untuk berjaya.

Sememangnya sebelum ini banyak yang memperkatakan dan ketidak puasan terhadap keadaan padang dalam Liga Subang ini. Kita semua dapat lihat walau pun keadaan padang yang kurang memuaskan namun, Liga ini berjaya menampilkan beberapa permain keperingkat yang lebih jauh.

Perlawanan Piala FA hari ini telah membuktikan Naib Juara Piala FA musim ketiga PJBB FC telah tewas ditangan CRT TEAM FC dengan berkesudahan 1-0. Manakala perlawanan antara KM SG. BULOH FC telah menewaskan pasukan baru dalam Liga Subang, GELAM FC dengan berkesudahan 1-0.
BBSB TEAM FC
Dimana perlawanan Liga pula, dua pasukan baru telah berpesta gol. BBSB TEAM FC tewas di tangan Subang Nova dengan 8 jaringan.

1 comment:

Jangan salahgunakan kebebasan bersuara yang diberikan. Ulaslah dengan berhemah dan tidak menggunakan perkataan atau ayat yang boleh menyinggung perasaan kaum atau agama tertentu. PIHAK ADMIN AKAN MEMADAM MANA-MANA ULASAN YANG MENYINGGUNG PERASAAN MANA-MANA PIHAK. Berikan ulasan yang membina demi kemajuan dan pembangunan sukan bolasepak di kawasan kita ini. Harap bekerjasama.